Støtte til den pædagogiske udvikling |Lingjie TRS.AUDIO leverer professionelt lydsystem til Huamei Foreign Language School

Shenzhen Huamei fremmedsprogskole

Shenzhen Luohu District Huamei Foreign Language School er en avanceret orientering, kinesisk og vestlig integration og avanceret koncept for en ni-årig fuld internatskole grundlagt af Shenzhen Jinan Education Group.Beliggende i Wutong Mountain Scenic Area, ejer førsteklasses faciliteter og udstyr, stærke lærerressourcer og service af høj kvalitet.

Lingjie TRS.AUDIO

Huamei Foreign Language School følger den skoledrevne filosofi om "dybt rodfæstet i Kina, blomstre vidunderligt til verden", forfølger "samme liv, anderledes pragt", og leder hver elev til at gå til verden roligt og trygt.

I henhold til den nuværende overordnede struktur og brug af den multifunktionelle forelæsningssal, kombineret med principperne for arkitektonisk akustik, TRS AUDIO, et mærke af Lingjie Enterprise, .For at møde skolens alle slags perfekte lydforstærkende scenekonference, konkurrence og præstationer såsom akademiske udvekslinger, undervisningsseminarer, konferencer, læreruddannelse og forskellige præstationsfester.TRS AUDIO hjælper med at forbedre skolens konstruktion af uddannelsesinformatisering, giver en stærk garanti for en smidig udvikling af skolens forskellige konferencer og konkurrencer.

图片2 图片3

såsom akademiske udvekslinger, undervisningsseminarer, konferencer, læreruddannelse og forskellige præstationsfester.TRS AUDIO hjælper med at forbedre skolens konstruktion af uddannelsesinformatisering, giver en stærk garanti for en smidig udvikling af skolens forskellige konferencer og konkurrencer.

图片4

Hovedhøjttaler: GL-serien line array højttalere

Subwoofer: B-218 dobbelt 18-tommer subwoofer

Støttehøjttaler: FX-12 fuld-range højttalere

Monitor: FX-12 Stage Monitor

Effektforstærker: AX serienprofessionel effektforstærker

E48 professionel kraft

LIVE2.18 professionel effektforstærker

FP-10000Q professionel effektforstærker

Periferudstyr: S-1018 Power Sequencer

 

Hovedudvidelsen af ​​den multifunktionelle foredragssal er 2 grupper af GL-210+GL-210SUB line array højttalere, som er installeret på begge sider af talerstolen for at sikre tilstrækkeligt lydtryksniveau og taleforståelighed i publikumsområdet.To B-218 ultra-lavfrekvente højttalere bruges som et lavfrekvent supplement, og dobbelte 18-tommer høj-effekt basenheder har en stærk og kraftfuld lavfrekvent effekt, der giver rigelig lavfrekvent energi til scenen.

图片

 

HovedHøjttaler: 2 grupper (4+1) GL-210+GL-210SUB

图片

4 stk. FX-12 full-range højttalere er opdelt i 2 grupper og installeret på begge sider af konferencelokalet som midt- og bagfeltfyldninger for at løse problemerne med lydspredning og inkonsistente lydtrykniveauer, forbedre lydforståeligheden forstærkning yderligere, sikre at få bedre lytteeffekt til publikumsområdet i midterste og bagerste rækker. De øvrige 6 stk FX-12 full-range højttalere bruges som scenemonitorer, jævnt fordelt på scenen.

图片7

6 stkof FX-12 Stage Monitor højttaler

图片8

Tændstikkerelektronisk perifert udstyr

 

Den multifunktionelle foredragssal kan imødekomme behovene for skolens akademiske udvekslinger, undervisningsseminarer, konferencer, læreruddannelser og forskellige forestillingsfester, aftenfester og andre kulturelle forestillinger.Garanterer taleforståelighed og ensartethed i konferencelokalet. Feeds har behov for hardwarekonstruktion og dagligt arbejde lagt et godt grundlag for skolens udvikling og innovation.I de sidste to år er det successivt blevet brugt i Sichuan Agricultural University, Aksu Education College, Fuyu Shengjing Academy, Fugou Paisen International Experimental School Multi-Function Hall og andre projekter og er blevet standarden for mange skoler, hvilket skaber en fremtidig- orienteret moderne foredragssal for studerende, En ny æra scene, der inspirerer uendelig kreativitet i fremtiden.


Indlægstid: 19. august 2022