Charmen ved professionel lyd: Sådan skaber du en perfekt audiovisuel fest

Musik er føden for den menneskelige sjæl, og lyd er mediet til at overføre musik.Hvis du er en musikentusiast med høje krav til lydkvalitet, så vil du ikke være tilfreds med almindeligt lydudstyr, men vil forfølge et lydsystem på professionelt niveau for at opnå den mest realistiske, chokerende og delikate auditive oplevelse.
Professionel lyd, som navnet antyder, er et lydsystem, der bruges af professionelle, normalt brugt til forestillinger, optagelser, udsendelser og andre lejligheder.Den har egenskaber som høj kvalitet, høj dynamik og høj opløsning og kan genskabe lydens oprindelige udseende, så publikum kan mærke detaljerne og lydniveauerne.Sammensætningen af ​​et professionelt lydsystem omfatter generelt følgende dele:

rækkevidde-højttaler1(1)

fuld-område-højttaler/EOS-12

Lydkilde: refererer til en enhed, der leverer lydsignaler, såsom en CD-afspiller, MP3-afspiller, computer osv.

Forudgående trin: refererer til enheder, der prækonditionerer lydsignaler, såsom mixere, equalizere, efterklang osv.

Post stage: refererer til udstyr, der forstærker lydsignaler, såsom forstærkere, forstærkere osv.

Højttaler: henviser til en enhed, der konverterer lydsignaler til lydbølger, såsom højttalere, hovedtelefoner osv.

For at skabe et perfekt professionelt lydsystem er det ikke kun nødvendigt at vælge det passende udstyr, men også at være opmærksom på koordineringen og fejlfindingen mellem udstyret for at opnå de bedste resultater.

Her er nogle almindeligt anvendte forholdsregler:
Vælg højkvalitetsformater og filer til lydkilden, såsom tabsfrit format, høj samplinghastighed, høj bithastighed osv., og undgå at bruge komprimerede filer af lav kvalitet, såsom MP3, WMA osv.

Frontscenen bør justeres rimeligt baseret på lydsignalets karakteristika og behov, såsom at øge eller formindske forstærkningen af ​​visse frekvensbånd, tilføje eller fjerne bestemte effekter osv., for at nå målet om at balancere og forskønne lyd.

Det bagerste trin skal vælge passende effekt og impedans baseret på højttalerens ydeevne og specifikationer for at sikre, at højttaleren kan fungere normalt og ikke vil blive overbelastet eller under belastning.

Højttalere bør vælges i henhold til lyttemiljøet og personlige præferencer, såsom stereo- eller surroundlyd, enkelt- eller multipunkts, store eller små osv., og der bør lægges vægt på placeringen og vinklen mellem højttalerne og publikum til sikre lydfeltets ensartethed og stabilitet.

Selvfølgelig er et professionelt lydsystem ikke et billigt legetøj, det kræver mere tid og penge at købe og vedligeholde.Men hvis du virkelig elsker musik og ønsker at nyde en perfekt auditiv fest, vil professionelle lydsystemer give dig enestående tilfredsstillelse og glæde.Du fortjener at have et professionelt lydsystem!


Indlægstid: 15. august 2023