Hvad er inkluderet i ét sæt professionelt scenelydudstyr?

På nuværende tidspunkt er der mange slags scenelydudstyr og forskellige funktioner på markedet, hvilket bringer nogle vanskeligheder ved valget aflydudstyr.Faktisk generelt det professionellescene lydudstyrer fra mikrofon + prædikat platform + effektforstærker + højttaler kan.Ud over de enkle ord, nogle gange har du også brug for DVD, computermusik og så videre, men kan også kun bruge computeren.Men hvis du vil haveprofessionel scenelydeffekt, ud over den professionelle scene byggepersonale, men også tilføje effektor, timing equalizer, spændingsbegrænser og andet udstyr.

scenelydudstyr1(1)
Dernæst vil jeg gerne introducere dig til det professionelle scenelydudstyr.
1.Mixeren har flere kanalindgange, lyden af ​​hver kanal kan behandles separat, og har en slags lydblandingsudstyr med venstre og højre kanaler, mixing, lytning og så videre.Det er et vigtigt udstyr for fonologer, lydoptagere og komponister til at skabe musik og lyd.
2. Effektforstærker: den enhed, der konverterer lydspændingssignalet til det faste strømsignal for at drive højttaleren til at lave lyd.Tilpasningsbetingelsen for effektforstærkereffekt er, at effektforstærkerens udgangsimpedans er lig med belastningsimpedansen for højttaleren, og udgangseffekten af ​​effektabsorptionsforstærkeren svarer til højttalerens nominelle effekt.

scenelydudstyr2(1)
3. Efterklang: i musik- og dansesalens lydsystem og store scenebelysningssangsted er en meget vigtig del efterklangen af ​​den menneskelige stemme.Efter genklang kan folk producere en slags æstetisk følelse af elektronisk lyd, så sangen får en unik smag.Det kan skjule nogle af defekterne i støjen fra nogle amatørsangere, såsom hæs, hals og skarp stemmebåndsstøj, så lyden ikke er så slem.Derudover kan rumklang også opveje det fænomen, at amatørsangere ikke er rige på overtonestruktur på grund af deres mangel på særlig vokaltræning.Dette er meget vigtigt for effekten af ​​scenelyskoncerten.
4. Kredsløbet eller enheden, hvori frekvensdeleren realiserer frekvensdeling, kaldes frekvensdeler.Der er mange slags frekvensdelere, i henhold til bølgeformen af ​​dets frekvensdelingssignal er der to slags sinusformet frekvensdeling og pulsguds frekvensdeling.Dens grundlæggende funktion er, at i henhold til kravene til den kombinerede højttaler er fuldbåndslydsignalet opdelt i forskellige frekvensbånd, så højttalerenheden kan få excitationssignalet fra det passende frekvensbånd og arbejde i den bedste tilstand.
5. Skifter: på grund af menneskers forskellige støjforhold er tonekravene til akkompagnementsmusik forskellige, når man synger.Nogle mennesker ønsker at være lavere, andre skal være højere.På denne måde bør tonen i akkompagnementsmusikken tilpasses sangerens krav, ellers vil du føle, at sangen og akkompagnementet er meget uoverensstemmende.Hvis du bruger et akkompagnementbånd, skal du bruge en balsam til tonevariation.
6. Trykbegrænser: det er en generel betegnelse for kombinationen af ​​kompressor og begrænser.Dens hovedrolle er at beskytte effektforstærkere og højttalere (højttalere) og at skabe specielle lydeffekter.
7. Effektoren: giver lydfelteffekter, herunder rumklang, forsinkelse, ekko og lydudstyr til speciel behandling af lyd.
8. Equalizer: er en enhed, der hæver og nedbryder forskellige frekvenser og justerer andelen af ​​bas, mellemfrekvens og diskant.
9. Højttaler: en højttaler er en enhed, der konverterer elektriske signaler til akustiske signaler.Ifølge princippet er der elektrisk type, elektromagnetisk type, piezoelektrisk keramisk statisk type og pneumatisk type.
10. Mikrofon:mikrofon eren slags elektroakustisk energiudvekslingsenhed, som omdanner lyd til elektrisk signal.Det er den enhed med flest slags i lydsystemet.I henhold til dens direktivitet kan den opdeles i ikke-direktivitet (cirkulær ekstern direktivitet (hjertetype, supercentral type) og stærk direktivitet, hvor ikke-direktiviteten er specielt brugt til at båndet kan opfange lyden; retningsbestemmelse bruges til lyd, sang og andre lydkilder. Stærk retningsbestemmelse er at udelukke lyden på venstre og højre side og bagved fra mikrofonoptagelsesrummet for at opfange lydkildelyden i en bestemt retning, og en slank rørformet mikrofon lavet af akustisk interferensrør er lavet ved at bruge princippet om gensidig interferens af akustiske bølger, som kaldes mikrofon, som bruges i kunstscenen og nyhedsinterview, og skelner bevægende loop-mikrofon, aluminiumsbæltemikrofon og kapacitiv mikrofon i henhold til struktur og anvendelsesområde. Trykzonemikrofon-PZM,elektret mikrofon, MS stereomikrofon, efterklangsmikrofon, switch mikrofon og så videre.

scenelydudstyr3(1)


Indlægstid: 27. april 2023