Arbejdsprincippet for Power-sekvens

Strømstyringsenheden kan starte udstyrets strømafbryder én efter én i henhold til rækkefølgen fra frontudstyret til back stage-udstyret.Når strømforsyningen er afbrudt, kan den lukke alle former for tilsluttet elektrisk udstyr i rækkefølgen fra bagerste scene til forreste scene, således at alle former for elektrisk udstyr kan styres og styres på en ordnet og samlet måde, og driften fejl forårsaget af menneskelig årsag kan undgås.Samtidig kan det også reducere påvirkningen af ​​højspænding og høj strøm produceret af det elektriske udstyr i koblingsmomentet på strømforsyningssystemet, samtidig kan det også undgå påvirkningen af ​​den inducerede strøm på udstyret og endda ødelægge de elektriske apparater, og endelig sikre stabiliteten af ​​hele strømforsyningen og strømsystemet.

Effektsekvens1(1)

Kan styre strømforsyningen 8 plus 2 output hjælpekanaler

Strømrækkefølgeenheds funktion

Timing-enheden, som bruges til at styre tænd/sluk af elektrisk udstyr, er et af de uundværlige udstyr til alle former for lydteknik, tv-udsendelsessystem, computernetværkssystem og anden elektroteknik.

Det generelle frontpanel er sat op med hovedafbryderen og to grupper af indikatorlys, den ene gruppe er systemstrømforsyningsindikationen, den anden gruppe er tilstandsindikationen af, om de otte strømforsyningsgrænseflader er strømforsynede eller ej, hvilket er praktisk til brug i marken.Backplanen er udstyret med otte grupper af AC-strømstik styret af switch, hver gruppe strømforsyning forsinker automatisk 1,5 sekunder for at beskytte det kontrollerede udstyr og sikre stabil drift af hele systemet.Den maksimalt tilladte strøm for hver separat pakkestik er 30A.

Brug af magtmetoderækkefølge

1. Når kontakten startes, starter timing-enheden i rækkefølge, og når den er lukket, lukker timingen i overensstemmelse med den omvendte rækkefølge.2. Udgangsindikatorlys, der viser arbejdsstatus for 1 x stikkontakt.Når lyset er tændt, angiver det, at den tilsvarende stikkontakt på vejen er blevet tændt, og når lampen slukker, indikerer det, at stikkontakten er blevet afbrudt.3. Spændingsvisningstabel, den aktuelle spænding vises, når den samlede strømforsyning er tændt.4. Lige igennem stikdåse, ikke styret af startkontakt.5. Luftafbryder, anti-lækage kortslutning overbelastning automatisk udløsning, sikkerhedsudstyr.

Når strømstyringsenheden er tændt, startes strømsekvensen én efter én fra CH1-CHx, og startsekvensen for det generelle strømsystem er fra laveffekt til højeffektudstyr én efter én, eller fra frontenheden til bagudstyr én efter én.I faktisk brug skal du indsætte udgangsstikket med det tilsvarende nummer på timing-enheden i henhold til den aktuelle situation for hvert elektrisk udstyr.

Effektsekvens2(1)

Antal Timing Control Output-kanaler: 8 kompatible strømudtag (bagpanel)


Indlægstid: 22. maj 2023